MENU GASTRONOMIQUE
Chef Raymond van Veen en zijn brigade presenteren met gepaste trost het Lentemenu Gastronomique! Het onderstaande menu - eventueel aangevuld met een hoogstaand wijnarrangement van Sommelier Demi Bakker - wordt gedurende het hele lenteseizoen geserveerd.
tomaat | roze peper | reypenaer | paprika ••
corvina | komkommer | langoustine | gazpacho
rode biet | brood | citroen | laurier •
ravioli | gevogelte | konijn | witlof | cepes
anjou duif | foie gras | zoethout •••
texels lam | gremolata | tuinboon | lamsjus
mango | passievrucht | witte chocolade | vanille
4-gangen | 59
5-gangen | 69 •
6-gangen | 79 ••
7-gangen | 89 •••
Geopend van dinsdag tot en met zaterdag
Arrivé is mogelijk om 18:00-, 19:00-, 20:00 uur
MENU VÉGÉTARIEN
tomaat | zwarte olijf | parmezaan | puntpaprika
***
rode biet | boterraap | citroen | laurier
***
asperges | tomaat ravioli | kruiden creme
***
aardpeer | sjalot | truffel
***
paddenstoel | zilverui | knolselderij | tuinboon
***
Proeverij van mango & passievrucht

WIJN
3-gangen bijpassende wijnen €27,00
4-gangen bijpassende wijnen €36,00
5-gangen bijpassende wijnen €45,00
6-gangen bijpassende wijnen €54,00
7-gangen bijpassende wijnen €63,00
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons!
Onze producten worden elke dag vers geleverd en bereid het kan daarom voorkomen dat bepaalde producten afwijken van het bovenstaande menu.

Badhuisstraat 2-10
1789 AK Huisduinen
The Netherlands
T: +31 223 624 000
Grand Hotel Beatrix
Bistro Meatclub
Vacatures
C'est la vie - RESTAURANT
Maandag: gesloten
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00
Zondag: gesloten
Lunch voor groepen op aanvraag