Chef Raymond van Veen en zijn brigade presenteren met gepaste trots het Herfstmenu Gastronomique! Het onderstaande menu - eventueel aangevuld met een bijpassend wijnarrangement van Sommelier Demi Bakker - wordt de komende maanden geserveerd.
Herfstmenu gastronomique Heilbot & Rivierkreeft | tomaat | zuring | citrus
••••
Oester & Karnemelk | filodeeg | dille | zeegroenten
••
Coquille & Zee-egel | rode biet | scheermes | beurre blanc
•
Langoustine & Polderhoen | tom yam | bisque | trompette de la morte
•••
Bospeen & Morille | waterkers | aardappel | curry
Dubbel Doel Rund | topinamboer | oesterzwam | tomasu
Pumpkin Spice | pompoen | steranijs | Grand Marnier
3 -gangen | 55 **
• 4 -gangen | 65
•• 5 -gangen | 75
••• 6 -gangen | 85
•••• 7 -gangen | 95
** de 3-gangen special is enkel beschikbaar op donderdag- en zondagavond
Geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag*
Arrivé is mogelijk om 18:00-, 19:00-, 20:00 uur
* in December is restaurant C'est la vie gesloten op zondag
Heeft u een speciale aanvraag op maandag, dinsdag, woensdag of mail dan naar restaurant@grandhotelbeatrix.nl
Voor het kerstmenu klikt u
hier