home
HOME
indian summer menu
menu gastronomique
c'est la vie
Menu 

INDIAN SUMMER MENU 

Wij verwelkomen u graag vanaf woensdag 15 september tot en met zondag 03 oktober restaurant C'est la vie voor de Grand Hotel Beatrix "indian summer special"; een culinair menu waar de gerechten van C'est la vie en onze bistro Meatclub samensmelten tot een bourgondisch diner op niveau.

VOORGERECHTEN
**In rode biet gemarineerde zalm - 14
‌met verschillende structuren van biet en waterkers 
Romige Huisduiner vissoep - 13
‌met langoustine, gemarineerde venkel en peterselieolie 
Dungesneden zeeduivelfilet - 15
‌met gemarineerde mosseltjes en vinaigrette van paprika 
**Tartaar van Texels kalf - 14
‌met gemarineerd kwarteleitje, gel van ponzu en crème van soja
Gemarineerde mozzarella - 12 
‌met marshmallow-tomaat, basilicum en tomatenbouillon (V) 

HOOFDGERECHTEN 
**Op de huid gebakken kabeljauw - 24
‌ met ‘creamy polenta’, krab, prei en bouillabaisse saus 
Rode mul op brood gebakken - 24
‌ met La Ratte aardappel, bosui, venkel en antiboise 
**Rouleau van parelhoen - 24
‌ met risotto, paddenstoelen, bloemkool en gevogeltejus 
Meatclub Special - 20
‌Een variërend Bourgondisch gerecht uit onze bistro “Meatclub” 
Terrine van bospeen - 17
‌ met zoetzure sjalot, radijs, aardappelfondant en gembersaus (V) 

NAGERECHTEN 
Huisgemaakte broodpudding - 10
‌ met banaan en chocolade, krokante tuile en vanillesaus 
**Proeverij van meloen - 11
‌ met crème van limoen, verse munt en limoen sorbet ijs 
Dungesneden kiwi - 12 
met kiwibes, witte chocolademousse en witte chocolade ijs 
**Kazen van “Bourgondisch Lifestyle” - 14
‌ geserveerd met huidgemaakt brood en chutney 

*‌* MICHELIN BIB GOURMAND MENU
 3-gangen 39

‌Wij werken met dag verse producten - het kanvoorkomen dat gerechten afwijken van de bovenstaande kaart

 





 
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons!

‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
‌The Netherlands
‌T‌: +31 223 624 000
Zondag: nazomerkaart 
‌Maandag: nazomerkaart
Dinsdag: nazomerkaart 
‌Woensdag: nazomerkaart
‌Donderdag: nazomerkaart
‌Vrijdag: gastronomisch menu 
‌Zaterdag: gastronomisch menu
Lunch op aanvraag