Na een complete renovatie van onze keuken, staan wij weer helemaal klaar
om u te verwelkomen in restaurant C'est la vie.
Wij zijn wekelijks voor diner geopend op
woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag:
Agenda juni: • woensdag 11 t/m zaterdag 14 juni
lente menu • woensdag 18-, donderdag 19-, vrijdag 20 juni
asperge menu• zaterdag 20 juni
lente menu • woensdag 25 t/m zaterdag 28 juni
lente menu • vanaf 1 juli zullen wij ons zomermenu serveren
🌷
LENTE MENU 🌷
Langoustinetomaat | jalapeño | radijs | zeekraal
*
GnocchiParmigiano reggiano | aubergine | basilicum
*
Coquillepompoen | bospeen | yuzu | curry
*
‘Bietstuk’Crapaudine biet | gremolata | laurier
*
Texels lamproeverij van lam | doperwt | pastinaak
*
Uitbreiding kaasgang (€ 15,-)maandelijks wisselende selectie van ons team - kazen van Bourgondisch Lifestyle
*
Citroenmelissewitte chocolade | citroen | rode peper
🌷
LENTE MENU 🌷
(6 gangen) langoustine – gnocchi – coquille - ‘Bietstuk’– Texels lam - citroenmelisse
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang€89 p.p.
1 GANG MINDER (5 gangen)langoustine – gnocchi – ‘Bietstuk’– Texels lam - citroenmelisse
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang
€79 p.p.
2 GANGEN MINDER (4 gangen)langoustine – gnocchi – Texels lam - citroenmelisse
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang
€69 p.p.
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie of een dieetwens?
Meld het ons op voorhand, wij houden hier binnen onze mogelijkheden rekening mee.
Wij werken met dagverse producten, hierdoor kunnen er wijzigingen in het menu plaatsvinden.
MIDWEEK MENU (3 gangen)Op
woensdag en
donderdag bereidt onze keukencrew een wisselend 3-gangen menu. Deze wordt bereid met dagverse ingrediënten en wordt aan tafel met u besproken.
Business Menu C'est la vie (2 gangen)Geen zin om lang te tafelen, maar wel trek in de smaken van C'est la vie?
Op w
oensdag en
donderdagavond serveren wij ons 'Business Menu' - een wisselend 2-gangen verrassingsmenu (afwisselend: voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht). Deze wordt bereid met dagverse ingrediënten en wordt aan tafel met u besproken.