c'est la vie
Menu

LENTE MENU GASTRONOMIQUE 

Vanaf donderdag 18 april serveren wij het onderstaande lente menu!

‌amuses C'est la vie 
‌***
‌Kreeft & vanille | koffie | lavas | roodloof 
‌***
•  ‌Coquille & romesco | peterselie | tomaat | scheermes 
‌***
‌Tarbot & groene asperge | parmezaan | morille | verjus beurre blanc 
‌***
‌Texels lam & witte asperge | lamsoren | spitskool | tuinboon
‌***
•• ‌Kazen van bourgondisch lifestyle 
‌***
‌Lambada aardbei & yoghurt | rabarber | witte chocolade | szechuan

 ‌   4 - gangen €69,00 p.p. 
‌•  5 - gangen €79,00 p.p.
•• ‌‌6 - gangen €89,00 p.p.

‌Op donderdag 25 april is er een wijnmakersdiner in samenwerking met het wijnhuis Kracher, 
‌klik hier voor meer informatie.

A‌‌ G E N D A
‌Wekelijks geopend van donderdag t/m zaterdag 

Extra openingsdagen:
‌‌zondag 19 mei 2024 


Sluitingsdagen:
‌‌zaterdag 27 april 2024
‌zomersluiting: 26 augustus -01 september


WIJN

Vier bijpassende wijnen | 36,00
Vijf bijpassende wijnen | 45,00
Zes bijpassende wijnen | 54,00
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie of een dieetwens? Meld het ons op voorhand, wij houden hier binnen onze mogelijkheden rekening mee. 
Onze producten worden elke dag vers geleverd en bereid… dit vraagt tijd. 
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
‌The Netherlands
‌T‌: +31 223 624 000

Grand Hotel Beatrix
Bistro Meatclub
Vacatures

‌Huisdieren zijn niet toegestaan


C'est la vie - RESTAURANT
‌Maandag: gesloten *
‌Dinsdag: gesloten *
‌Woensdag: gesloten *
‌Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
‌Zaterdag: 18:00 - 22:00
‌Zondag: gesloten* (m.u.v. feestdagen)
Lunch voor groepen op aanvraag
‌*heeft u een speciale aanvraag? 
mail naar restaurant@grandhotelbeatrix.nl