HUIDIG MENU
T/m zaterdag 01 november
Amuses C'est la vie
***
Huisgemaakt brood
***
Makreel | dashi | gamba | wasabi
***
Koolvis | oester | wakame | zeebanaan
***
Bospeen | opperdoezer ronde | sjalot
***
Paddenstoel | pastinaak | pijnboompit
***
Procureur | raz el hanout | bloemkool | pommes anna
***
Peer | olijfolie | champagne
Najaarsmenu preview:
Vanaf 05/11/2025
Amuses C'est la vie
***
Huisgemaakt brood
***
Marbre | schol | foie gras | paling | appel
***
Pompoen | rode peper | kervel | oregano
***
Zeeduivel | prei | scheermes | zwarte limoen
***
Patrijs | schorseneer | bleekselderij | jus
***
Hert | walnoot | knolselderij | pistache
***
Kastanje | koffie | chocolade
Graag tot snel in C'est la vie!
Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag
Nazomer menu
VOLLEDIG MENU (6 gangen) €89 p.p.
markeel - koolvis - bospeen - paddenstoel - procureur - peer
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang
1 GANG MINDER (5 gangen) €79 p.p.
markeel - koolvis - paddenstoel - procureur - peer
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang
2 GANGEN MINDER (4 gangen) €69 p.p.
markeel - paddenstoel - procureur - peer
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang
3 GANGEN MINDER (3 gangen) €59 p.p.
markeel - procureur - peer
uiteraard blijft het mogelijk het menu uit te breiden met onze kaasgang
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie of een dieetwens?
Meld het ons op voorhand, wij houden hier binnen onze mogelijkheden rekening mee.
Wij werken met dagverse producten, hierdoor kunnen er wijzigingen in het menu plaatsvinden.
Menu Botanica
Tomaat
jalapeño | komkommer | citroenmelisse
*
Gnocchi
tomaat | parmezaan | basilicum
*
Bospeen
opperdoezer ronde | sjalot
*
Pastinaak
paddenstoel | pijnboompit
*
'Bietstuk’
Crapaudine biet | gremolata | laurier
*
Peer
olijfolie | champagne
Wij serveren ons menu Botanica enkel op basis van reservering.

CULINAIRE WADDENWEKEN
Woensdag 22 oktober t/m zaterdag 1 november 2025
Van zee tot land — het Waddengebied barst van de pure smaken. Tijdens de Culinaire Wadden Weken vieren wij alles wat deze unieke regio te bieden heeft: lokaal, duurzaam en bovenal bijzonder smaakvol.
Ons keukenteam stelde speciaal voor deze weken een menu samen waarin de rijkdom van het Wad centraal staat. Verwacht verfijning, elegantie en een vleugje ziltigheid.
Menu C’est la vie – Culinaire Wadden Weken
Amuses C’est la vie
Huisgemaakt brood
Zeebaars | kokkels | tomaat | roodhoorntjeswier
Pompoen | snijbiet | munt | dulse *
Kabeljauw | waddenoester | aardpeer | peterselie
Biet | oregano | laurier
Een ode aan onze regio – waar land en zee elkaar ontmoeten.
3-gangen €59,00 p.p.
4-gangen €69,00 p.p. *
Dit menu wordt uitsluitend op basis van reservering geserveerd. Door de unieke samenstelling van producten uit de Wadden is dit menu niet aan te passen of uit te breiden met producten of gerechten die niet uit het Waddengebied afkomstig zijn. Aanpassingen en/of uitbreidingen daarom enkel in overleg.
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie of een dieetwens? Meld het ons op voorhand, wij houden hier binnen onze mogelijkheden rekening mee.
Onze producten worden elke dag vers geleverd en bereid… dit vraagt tijd.

Badhuisstraat 2-10
1789 AK Huisduinen
The Netherlands
T: +31 223 624 000
Grand Hotel Beatrix
Bistro Meatclub
VacaturesHuisdieren zijn niet toegestaan
C'est la vie - RESTAURANT
Maandag: gesloten *
Dinsdag: gesloten *
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00
Zondag: geopend op feestdagen
Lunch enkel op aanvraag
*heeft u een speciale aanvraag?
mail naar restaurant@grandhotelbeatrix.nl
Zomersluiting 24/08/2025 - 02/09/2025